Обновить до PRO

Маскот, він же символ, талісман проекту

Geliona_Ravlik
2022-12-10 21:10:09

Народ, хто як думає - гарно було б мати на цьому проекті маскот ?

Наприклад, як песик у ВКонтакті? Яким він має бути? Може, тигреня (відповідно до року створення проекту)? Може, бджілка (особисто я вважаю бджіл символом України - працьовиті, розумні, веселі, соціальні, заможні й можуть вжалити)?

Може, якась i-Doll  (у нашому розумінні )?   Може, хюманізація якогось об'єкту?

Що до мене, то мені уявляється або щось на зразок мавки або повітрулі, або щось пухнасте на зразок хухи-моховинки (персонажі нашого рідного фольклору)

alesya.venzik
2022-12-11 18:46:17

Я над этим уже думаю давно.
Когда-то проводила опрос и большая часть высказалась, что всё же должно быть всё кукольное, что ради кукол все соберутся здесь.

Также путём опроса было выбрано название сайта.
Поэтому в ссылках на сайт, и других пока стоит куколка.

Я уже думала над каким-то прикольным героем типа домовёнка Кузи. Должно быть милое создание. Возможно, в будущем станет реальной игрушкой, но разных размеров от размера для Барби до размера для минианиматоров.

Geliona_Ravlik
2022-12-11 19:52:32

Хуха-моховинка дуже миле створіння)) Хоча ми можемо його змінити, зробити не таким, як його малюють іллюстратори.

Але вона зовсім не лялька, у казці, здається, вона описана як пухнаста кулька з великими очима та ручками-ніжками.

А як щодо лялько-образу, то ймовірно (продовжити справу Гаріка Сандера) то може бути якась містична істота з нашого фольклору? Про мавку начебто мульт вже роблять, можна взяти повітрулю